Jasna Kuljaj: Če bi bilo po moje, bi že večkrat zažgala lasuljo Helene Blagne

Jasna Kuljaj: Če bi bilo po moje, bi že večkrat zažgala lasuljo Helene Blagne (foto: Planet TV) Planet TV
12. 2. 2020

Priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj, ki nas je lani s svojo ekipo razveseljevala v oddaji Pri Črnem Petru, je že v nizkem startu na novo sezono, ki bo, tako nam je zaupala zgovorna mamica, nadgradnja prve sezone.

Prva oddaja, ki bo prvič na sporedu že v petek, 21. februarja, ob 20. uri, bo poskrbela za kar nekaj presenetljivih preoblek, saj bo obarvana pustno. V eni izmed še kako znanih preoblek pa se bo, kot smo izvedeli, pojavila tudi voditeljica Jasna Kuljaj.

"V prvi oddaji bom resnično drugačna, saj bom skozi celo oddaja preoblečena v Heleno Blagne, čeprav imam vsakič, ko si nadenem njeno lasujlo, pomislek, saj to ni nekaj, kar bi si jaz osebno resnično želela, čeprav me vsi okrog mene vedno prepričajo, kako je dobro. Lahko vam priznam, da sem že večkrat v rokah držala to lasuljo, in sicer z namenom, da bi jo zažgala in da za vedno zaključim z 'mojo Heleno Blagne'. Še posebej zaradi tega, ker nimam občutka, da se s tem strinja Helena Blagne, čeprav je glasbenica že večkrat dejala, da jo imitatorji ne motijo ... pa vendarle me nekaj grize, saj me Blagnetova s tem odgovorom ni čisto prepričala, da je temu tako. In če imam sama osebno takšen občutek, da nekomu nekaj ne ustreza, se ne morem delati, da mi je vseeno, ker mi ni! In ker sem s Heleno že od otroštva energetsko povezana, na neki vibraciji čutim, da njej to ne ustreza tako zelo, kot rada pove in to pa meni povzroča blokado. A ker poslušam druge, oddelam to imitacijo v najboljši meri, čeprav me ne osrečuje," je vse skupaj pojasnila Jasna Kuljaj, ki je ob tem dodala, da jo Pri Črnem Petru precej bolj osrečuje ekipni igralski duh, tako kot je bilo to pri Teatru Paradižnik. Sploh pa ji je v užitek delati takšno oddajo, kjer vsi med seboj sodelujejo, saj se je, tako Kuljajeva, prenajedla klasičnega voditeljskega povezovanja. 

Sicer pa bo prva oddaja obarvana tudi evrovizijsko, saj bo goste zabavala  'ABBA', v katero se bodo prelevili znani obrazi iz oddaje Pri Črnem Petru in gledalci bodo lahko le ugibali, kdo je kdo. Junake iz gostilne Pri Črnem Petru z voditeljico Jasno Kuljaj na čelu v novi sezoni čaka tudi nov izziv, saj je gostilna, v katero tako radi zahajajo, ostala brez najemnika, zato bodo staknili skupaj glave in stvari vzeli v svoji roke …

"Pri takšnih likih, kot sedijo za omizjem oddaje Pri Črnem Petru, nikoli ne more biti dolgčas. Že pri pisanju scenarijev in kasneje na snemanjih se tako zabavamo, da se to preprosto mora videti tudi na tv-zaslonih," je povedal avtor oddaje Jože Potrebuješ: "V oddaji je zelo veliko improvizacije in trudimo se, da bi bile vse norčije čim bolj pristne. Tudi ko ne gre vse po načrtu."

Priporočamo