Jasna Kuljaj in Boštjan Romih: Prepiri zaradi zamujanja

16. 4. 2010 | Vir: Story
Deli
Prepiri zaradi zamujanja

Minuli teden so v prostorih VPK snemali oddajo Na zdravje. Zgodaj popoldne je tako naš fotograf ujel, kako proti studiu drvita voditelja Jasna Kuljaj in Boštjan Romih. Povsem očitno je bilo, da na produkcijski sestanek zamujata.

“Običajno prideva na sestanek v zadnjem trenutku. Vedno zamujava oba in pridrviva skupaj na sestanek. Ko ravno parkiram in sem že prepričana, da bom zadnja, vidim Boštjana, ko išče parkirni prostor. V sončnih dneh je kakšna minutka zamude upravičena, saj grem običajno prej še na Šmarno goro. Gibanje na zraku se mi zdi pred snemanjem še posebno pomembno, saj v studiu ni ravno svež zrak. To je pač zaprt prostor,” pravi Jasna. Boštjan pa vso zgodbo vidi malce drugače.

“Zgodi se, da zamujam tudi sam, čeprav imam občutek, da sem, kar se zamujanja tiče, kanček boljši od Jasne. (nasmešek) Včasih zamudim, vendar se trudim, da bi bilo tega čim manj,” pravi Boštjan, ki sicer ni rekel nič slabega o Jasni, ni pa zanikal prepirov. Ampak samo občasnih. “Že od začetka se razumeva približno enako. Najina dobra lastnost je, da se lahko sporečeva okoli česarkoli, čez dve minuti pa spet normalno delava in se pogovarjava,” nam je zaupal in dodal, da gre običajno za prepire zaradi malenkosti - običajno prav zaradi zamujanja.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave