Jasna Kuljaj in Špela Grošelj sta zakopali bojno sekiro

22. 3. 2016

Jasna in Špela, ki s svojimi sočnimi komentarji v šovu Bilo je nekoč: Brez cenzure zabavata gledalce, sta si pred dnevi vzeli nekaj ur zase ter se kot prijateljici odpravili na prav poseben vinsko obarvan obisk z domačimi dobrotami.

"Špela je odlična punca in prav vesela sem, da sva se spoznali in opazili, da na določenih življenjskih podočjih gledava v isto smer. Skupaj sva obiskali Šentvid in mojega prijatelja Vanjo, ki ima prečudovito trgovino z domačimi izdelki in vini po imenu Štacuna, kjer lahko obiskovalci okušajo in kupijo tudi moj cviček. Ker je Špela v eni od oddaj omenila, da rada poskusi kakšno dobro domačo salamo ob dobri vinski kapljici, naju je Vanja pred dnevi povabil na obisk. Na mizi naju je pričakala na tenko narezana suha salama divjega prašiča, sirček in domač ajdov kruh, zraven pa nama je ponudil krasen cabernet, ob katerem sva res uživali ter nazdravili na dober začetek sodelovanja v oddaji in tudi siceršnjega prijateljstva, ki se je med nama spletlo," je povedala Jasna in tako ovrgla govorice, da sta tekmici in rivalki v oddaji.

Jasna, ki je nedavno Špeli celo zabrusila: "Prasica!" se je za to celo pokesala in v ta namen v skupnega prašička darovala 100 evrov: "Po razmisleku pa sem se odločila, da denar podarim Hiši Palčica v Grosuplju, ki pomaga otrokom, in tako še nekaj dobrega naredim. Sicer pa sva se dobro ujeli, celo tako, da je padla še kakšna 'koza in trapa', za kamerami, ampak tako se lahko obkladaš le z nekom, s katerim se razumeš. Obe imava živahno energijo in med nama pač ni tišine."

Alojz Petrovčič

Priporočamo