Jasna Kuljaj je dobila svojo oddajo!

Jasna Kuljaj (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
25. 11. 2013

Dolgo se je špekuliralo, a zdaj je jasno in uradno. Jasna Kuljaj je na Planet TV dobila novo oddajo, in sicer Zmenek na slepo.

Sicer se je govorilo tudi o Nataliji Verboten, a ustvarjalci oddaje Zmenek na slepo so se odločili voditeljstvo nove resničnostne oddaje zaupati samski Jasni Kuljaj.

Poleg tega, da je samska, je k odločitvi bržkone prispevala tudi Natalijina zasedenost, saj ekipi nista mogli doreči ugodnega časovnega termina za obe strani.

Jasna, o kateri se je že dlje časa šušljalo, da bo prestopila na Planet TV, je ekipo prepričala tudi s svojo zgovornostjo in iskrenostjo, saj bo morala kot voditeljica Zmenka na slepo spretno krmariti med upanja polnimi in tudi ranljivimi iskalci sorodne duše.

Glede svojega honorarja pravi, da je to poslovna skrivnost, zaupala pa nam je: "Nekaj časa sem bila do novih projektov malo zadržana, saj sem mislila, da je bolje, da najprej počakam, kako se bo razpletla moja tožba z RTV. Ker pa ni znano, kdaj se bo razpletla, se mi je zdelo neumno, da bi iz rok spuščala druge priložnosti.

To sem sprejela, ker imam rada nove izzive, resničnostnega šova še nisem vodila. Hkrati pa mi več ne bo treba odgovarjati na vprašanja ljudi, saj so me, kamorkoli sem prišla, nenehno spraševali, zakaj me ni več pred kamerami. No, zdaj je ta problem rešen!"

Več o oddaji Zmenek na slepo in informacije o prijavi najdete v novi številki revije Nova.