Jasna Kuljaj je nekaj takšnega prvič doživela in svojega navdušenja ni mogla skrivati

Jasna Kuljaj je nekaj takšnega prvič doživela in svojega navdušenja ni mogla skrivati (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
30. 6. 2022

Poklic, ki ga opravlja, je res pester in poln lepih dogodkov, pa tudi presenečenj. Pred kratkim je doživela nekaj, kar se ji še ni zgodilo.

Naša voditeljica Jasna Kuljaj ima polne roke dela - ne samo s televizijskimi oddajami, temveč še z vodenjem prireditev. Je prava profesionalka, ki svoje delo odlično opravi, zato se organizatorji dogodkov radi obrnejo na njo.

Špela Močnik si je kmalu po poroki privoščila TO in ni skrivala, kako zelo je uživala

Jasna dobro ve, da njeno delo ni vedno enako in da jo lahko marsikaj preseneti. To je razkrila svojim sledilcem, saj je doživela prijetno presenečenje, ob katerem je bila čisto očarana in zelo vesela.

"Na različnih dogodkih sem doživela že marsikaj…pa sem bila obdana s kurenti, pa z ansambli, s trubači…prvič v življenju pa sem doživela, kako je, ko te obstopi pravi oktet. Hvala, Šentjernejski oktet, hvala šentjernejski župnik Anton Trpin, hvala šentjernejski župan Jože Simončič za te prelepe trenutke danes na vrhu Gorjancev! Živeli," je zapisala ob posnetku, na katerem odmeva pesem, ki so jo člani okteta verjetno namenili prav njej.

S tem so Jasno očitno zelo ganili, sama pa je nadvse uživala v tako simpatičnem in lepem nastopu odličnih pevcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)