Jasna Kuljaj je v bikiniju prava paša za oči, pokazala je svojo čvrsto zadnjico in vitko postavo

Jasna Kuljaj je v bikiniju prava paša za oči, pokazala je svojo čvrsto zadnjico in vitko postavo (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
17. 6. 2021

Priljubljena voditeljica je komaj dočakala počitnice.

Jasna Kuljaj se je odpravila na Korčulo, ki očitno postaja priljubljena počitniška destinacija med znanimi Slovenkami, saj sta ta otok pred kratkim že obiskali Hajdi Korošec Jazbinšek in Špela Grošelj.

Ob tej priložnosti je postavna voditeljica pokazala svojo zavidanja vredno postavo, saj je v bikinkah zaplavala v bazenu, prizor pa je ostal ovekovečen s fotoaparatom. Očitno je, da Jasna zelo uživa, kar ni nič čudnega, saj je ljubiteljica poletja in toplih temperatur ozračja. Sledilci so bili nad prizorom več kot navdušeni in so ji to tudi dali vedeti s svojimi prijaznimi komentarji.

Nekateri so še opazili, da Jasna pazi na svoje lase, ki si jih je med kopanjem spela v čop, da se ne bi zmočili. Vroče sonce in slana voda - to je kombinacija, ki lasem ni ravno povšeči, zato potrebujejo poleti dodatno nego, kar dolgolasa voditeljica dobro ve, zato si jih tudi zaščiti.

Ni razkrila, v čigavi družbi se mudi na čudovitem hrvaškem otoku, a v vsakem primeru smo prepričani, da se ima nadvse lepo. Svoje oboževalce bo zagotovo razveselila s še kakšnim čudovitim prizorom.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Priporočamo