Jasna Kuljaj kar pri zobozdravniku izvedela, da je noseča

Jasna Kuljaj kar pri zobozdravniku izvedela, da je noseča (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
7. 6. 2021

Voditeljica Jasna Kuljaj je vajena, da rumeni mediji o njej napišejo številne stvari, vse pa seveda nikoli ne drži in vmes je tudi kakšna takšna, ki je čista brca v temo.

"Danes pri zobozdravnici ... Zobozdravnica: ‘Morala bi vas dati na slikanje zob, ampak dejmo še malo to preložit ...’ V moji glavi: ... Kaj čmo čakat, slikajmo čim prej ...’ Zobozdravnica nadaljuje: ‘Ker pač zdaj, ko ste noseči, rentgen ni priporočljiv ... Jaz (odprtih ust): Kdo, kaj kje?? Jaz noseča?? Od kod pa zdaj to? Zobozdravnica orng v zadregi ...: ‘Ja, kako ... Saj je bilo po radiu ?!’ /trenutek zadrege in smeh/ Jaz: ‘Saj veste, marsikaj je po radiu ... Prisežem da nisem noseča, kar dajte me na to slikanje.’ Prav zabavna situacija in spontan smeh v ordinaciji" je na svojem Instagram profilu s svojimi sledilci delila Jasna Kuljaj, ki je tako pošteno nasmejala svojo zobozdravnico.

Vsekakor nerodna situacija, ki pa je obenem poskrbela za obilico smeha in dobre volje, Jasna pa ji ni prav nič zamerila, saj je bilo vse skupaj prav prikupno in ljubko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Priporočamo