Jasna Kuljaj kot navdih za kopalke (ja, modne navdušenke jih že iščejo!): Za TA model je odštela manj kot 5 evrov!

Jasna Kuljaj kot navdih za kopalke (ja, modne navdušenke jih že iščejo!): Za TA model je odštela manj kot 5 evrov! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
17. 2. 2022

Čeprav se zdi, da je do poletja še daleč, modne navdušenke dobro vedo, da je treba prej poskrbeti za trendovski model kopalk.

Te pa niso nič kaj poceni, zato se marsikatera dama znajde na drugačen način. Če želite malce prihraniti, se morda lahko zgledujete po naši postavni voditeljici Jasni Kuljaj. Lani ji je namreč ob koncu sezone uspelo najti kopalke (ko jih je nujno rabila) za pičlih 4,99 evrov! Ja, prav ste prebrali.

Preberite še: Špela Močnik sredi zime uživa v toplih krajih, za počitnice pa je izbrala take kopalke, samo poglejte jo!

Poleg tega, da ji odlično pristojijo, so tudi modne - kopalke so v vojaškem vzorcu in olivno zelene barve s črnimi naramnicami, njeni še rahlo zagoreli polti pa res odlično pristojijo.

Čeprav je šlo za nakup iz nuje, je imela srečo - tako kot jo lahko imate tudi ve! Malce pobrskajte po spletnih straneh ponudnikov, pa tudi po trgovinah, kjer še imajo kakšne lanske modele. Izberite takega, ki vam lepo pristoji in je še vedno v trendu, s tem zagotovo ne boste zgrešile. Ja, Jasna nam je pri tem res lahko vsem v navdih!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)