Jasna Kuljaj: Menjala bi Maria Galuniča

20. 9. 2010 | Vir: Nova
Deli
"Z gosti bi se rada več pogovarjala o bolj osebnih stvareh"

Po poletnem premoru se spet vrača najbolj gledana oddaja na Televiziji Slovenija, oddaja Na Zdravje!, z voditeljema Boštjanom Romihom in Jasno Kuljaj. Jezična Jasna nam je zaupala, kaj se je zgodilo z njeno (obljubljeno) zaposlitvijo na RTV Slovenija.

»Potem ko smo si segli v roke s prav vsemi odgovornimi, se ni zgodilo nič. Roka je zame sveta. Ukinila sem si status novinarja, ker smo bili že tako daleč, da so mi naročili, da moram prinesti potrdila o diplomi, življenjepis in vso potrebno dokumentacijo. Vse to sem prinesla in lahko mi verjamete, da se danes počutim rahlo neumno,« pravi Jasna, ki sicer še vedno uživa v vodenju oddaje Na zdravje! a pravi, da jo v prihodnosti zanimajo bolj osebne zadeve.

»Z gosti bi se rada več pogovarjala o bolj osebnih stvareh, bolj človeških temah. Zanimata me predvsem človek in njegova osebnost,« pove in na vprašanje ali bi torej rada zamenjala Maria Galuniča odgovori: »No, to bi pa verjetno bil vrhunec. Ko osvojiš še nedeljski večer, je to to. Potem se pa lahko tudi kmalu posloviš, ko si na vrhuncu kariere.«