Jasna Kuljaj: "Na pijačo grem lahko z marsikom"

Jasna Kuljaj (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Story
10. 1. 2014

Ljubezen je treba iskati pogumno in aktivno, ne da bi se pretirano ozirali na mnenje drugih, je prepričana Jasna Kuljaj, ki jo bomo kmalu spremljali v vlogi voditeljice novega resničnostnega šova Zmenek na slepo.

Tik pred začetkom šova smo Jasno vprašali, ali je tudi sama kdaj bila na zmenku na slepo.

"Hm ... pravzaprav nikoli. Je pa treba razlikovati med srečanjem dveh oseb, ki se ne poznata, in konceptom naše oddaje, kjer se zadeva dogaja dobesedno 'na slepo'. Tam ni svetlobe, zato gre za posrečeno igro besed.

Ko sem bila najstnica, sem si precej dopisovala z ljudmi, imela sem veliko dopisovalcev in dopisovalk, s katerimi sem se morda nato res kdaj srečala tudi v živo. Ampak tega nisem doživljala v romantičnem smislu, šlo je le za srečevanje novih oseb, ki sem jih prej že dobro spoznala prek pisem. Pri tem ni šlo za ljubezen, temveč bolj za prijateljstvo in druženje. Da bi mi kdo, ki ga ne poznam, pisal in me povabil na zmenek, se mi še ni zgodilo. Vsak dan spoznam toliko novih ljudi, da si še za njih lahko komajda vzamem čas," nam je zaupala Jasna, ki sicer s klasičnim zmenkovanjem nima veliko izkušenj.

"Nikoli nisem zmenkovala v klasičnem smislu, da bi me moški povabil na zmenek in bi tam ugotavljala, ali sva si všeč ali ne. Seveda sem se srečevala z ljudmi, toda ljubezen nikoli ni vzklila na podlagi zmenkov, ampak na podlagi druženj, sestankov. Na pijačo grem lahko z marsikom, zgodi se, da me povabi tudi kakšen 80-letni gospod, ki me pač rad vidi. S starejšimi ljudmi se tako ali tako rada družim, tako da tovrstne želje, če se le da, izpolnim. Kar se tiče mojih ljubezni, so se te ponavadi dogajale same skozi že neko obstoječe sodelovanje."

Več je povedala v intervjuju, ki vas čaka v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 03/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 03/2014

Story Story 03/2014, od 08. 01. 2014