Takšne Jasne Kuljaj na plaži ni nihče pričakoval in ko boste videli fotografijo, vam bo vse jasno

2. 7. 2023
Deli
Takšne Jasne Kuljaj na plaži ni nihče pričakoval in ko boste videli fotografijo, vam bo vse jasno (foto: Instagram/Jasna Kuljaj)
Instagram/Jasna Kuljaj

Voditeljica Jasna Kuljaj vsako leto na plaži zapeljuje v čudovitih kopalkah in tudi letos so mnogi oboževalci čakali na ta trenutek.

Poletje je čas, ko mnogi navdušeno spremljajo prelestna telesa naših pevk, voditeljic, vplivnic, podjetnic in drugih znanih Slovenk, ki ponosno predstavljajo svoje kopalke in modne izbire. Med sledilci Jasne Kuljaj je zagotovo veliko tistih, ki so že nestrpno pričakovali, da bo voditeljica z dopusta delila kakšno fotografijo v kopalkah. Kljub temu so bili nekoliko presenečeni, ko so namesto tega videli večerni sprehod ob morju, na katerem je Jasna nosila bele dolge pajkice in majico brez rokavov.

Takšna objava je verjetno povzročila nekaj začudenja, saj so mnogi pričakovali bolj klasično poletno objavo, na kateri bi lahko občudovali Jasnine čudovite obline in kopalke. Vendar pa je pomembno razumeti, da vsak posameznik izraža svoj osebni stil na svoj način. Morda se je Jasna odločila, da bo tokrat pokazala drugačno plat svoje osebnosti in stila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Moda je izraz individualnosti in kreativnosti, in Jasna Kuljaj je znana po svoji edinstveni osebnosti in pogumnih modnih izbirah.Bele dolge pajkice in majica brez rokavov so verjetno izražali njeno trenutno razpoloženje in stilsko vizijo.

Seveda pa ni nobenega dvoma, da bo Jasna Kuljaj v prihodnjih objavah zagotovo delila tudi bolj klasične poletne fotografije v kopalkah, ki bodo navdušile njene sledilce. Poletje je čas, ko mnogi uživajo ob morju in na bazenih ter se radi pohvalijo s svojimi poletnimi stajlingi. Jasna Kuljaj vsako leto navdušuje s svojimi kopalkami in verjetno bo tudi letos še vedno dovolj časa tudi za takšne fotografije.

Prav gotovo bo še dovolj časa, da se bodo njeni sledilci lahko nagledali čudovitih poletnih fotografij, ki jih bodo grele še dolgo v jesen.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk