Jasna Kuljaj na prvem skupnem dopustu

29. 6. 2015

Mlada mamica Jasna Kuljaj uživa družinsko srečo. Ob hčerki Anastaziji in srčnem izbrancu Saši se ji je zdaj izpolnila še ena želja. Skupaj so si namreč vzeli nekaj prostih trenutkov in se odpravili na prve skupne počitnice.

Štajerska je Jasni zelo ljuba, saj jo na ta konec vežejo številni lepi spomini, ki jih bo zdaj delila še s svojo hčerko Anastazijo. Mlada družinica se je namreč odpravila na štiridnevni oddih v hotel Primus.

"To je naš prvi skupni dopust. Naše življenje je sicer takšno, da smo ves čas na poti, saj smo razpeti med Avstrijo, Ljubljano in Dolenjsko, ampak do zdaj si nismo vzeli časa za razvajanje," pove Jasna. Mala Anastazija, ki je upihnila že četrto mini svečko, je prvič v življenju zaplavala v bazenu. V maminih rokah, seveda. "Bolje rečeno, v tatkovih, saj sta vragolije v bazenu ustvarjala predvsem onadva," pove Jasna in se razgovori o ptujskem gostoljubju: "Vedno znova sem presenečena nad prijaznostjo in gostoljubjem, ki ga človek doživi med Ptujčani. Saj ne rečem, tudi v Ljubljani in drugje so ljudje v hotelih prijazni, ampak ta neverjetna ptujska prijaznost je resnično nekaj posebnega. To, kar čutiš od vsakega posebej, je nekaj drugačnega, in tega ne doživiš povsod po Sloveniji. Tisti, ki živimo v Ljubljani, smo vsakič znova navdušeni in ostanemo odprtih ust nad to prijaznostjo, ki nam jo izkažejo."

Dnevi na Ptuju so družinici minili, kot bi trenil.

"Saj veste, kako hitro se dnevi obrnejo mladi družinici. Ima toliko dela sama s sabo, da ji kakšne posebne animacije niso potrebne. V apartmaju smo v kopalnici imeli kad s pipo s termalno vodo, tako da bi sama lahko oddih preživela tako, da bi bila vse dni kar tam. Za moje in Anastazijino razvajanje bi bila resnično čisto dovolj ta soba s to termalno kopeljo."

DELOVNO NA PTUJU

Jasna si je v minulih letih, ki jih je na Ptuju preživela tudi kot povezovalka dogodkov, zgradila veliko prijateljstev. "Seveda sem si vzela čas tudi za prijatelje, ki sem jih spoznala med povezovanjem pustnega rajanja v karnevalski dvorani. Prvi dnevi so bili čisto družinski, zadnji dan pa sem Anastazijo pokazala vsem, ki so si jo želeli videti. Vsi so bili nad njo navdušeni, saj jih je naša dobrovoljka v trenutku osvojila. Anastazija je prav na Ptuju, natančneje pri prijateljih v Dražencih, doživela prvi stik s harmoniko, saj ji je zaigral prijateljičin oče. Mislim, da je kar uživala!"

PRVIČ NA BAZEN

Seveda pa se je Jasna prvič odpravila s svojo štirimesečno dojenčico tudi na bazene. "Anastazija je bila prvič v bazenu. Doma ni kazala kakšnega pretiranega navdušenja nad kopanjem, zato me je bilo malo strah, kako bo z bazenom. Strah je bil popolnoma odveč. Niti enkrat ni zajokala in v vodi je neizmerno uživala. Prvič se je lahko gibala neomejeno. Terme so res enkratne za majhnega otroka in mlado družinico."

ZOJA AHLIN

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri