Jasna Kuljaj na zmenku s Playboyem

Jasna Kuljaj (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
20. 1. 2014

Televizijsko voditeljico Jasno Kuljaj, ki se je z velikim pompom ponovno vrnila na TV-zaslone z oddajo Zmenek na slepo, smo na čisto pravem zmenku v hotelski kavarni ujeli z urednikom revije Playboy Borutom Omerzelom. Pomenljiv sestanek, ki veliko obeta?

Revija Playboy je v svojih skoraj 13 letih izdajanja razgalila prenekatero znano Slovenko, le zakaj ne bi tudi ene od najbolj zaželenih slovenskih estradnic – Jasne Kuljaj.

Njen prav nič skrivni sestanek je potekal kar dobro uro, z urednikom najbolj zaželene revije med moškimi pa sta dodobra preučila in prelistala Playboy, stran za stranjo. Jasna je bila dobre volje, še boljše pa Borut.

Seveda smo ga povprašali, ali bo po četici slavnih Slovenk 'v paco' vzel še Jasno? Borut je povedal, da njunega sestanka ne bi rad komentiral, na obrazu pa se mu je pojavil le zadovoljen nasmešek.

Še dobro, da je bila veliko zgovornejša Jasna! Kaj je povedala izveste v novi številki revije Nova, vabljeni pa tudi na obisk spletne strani www.playboy.si, kjer si lahko obudite spomin na vse znane Slovenke, ki ste jih lahko občudovali Playboyu.