Jasna Kuljaj: Nočna mora v Črni gori!

Vir: Nova
16. 8. 2010

Ko je na naš naslov (nova@adriamedia.si) prispela fotografija Jasne iz Črne gore, smo se že veselili: »Končno, Jasna v bikinkah ali celo brez!« A smo ostali razočarani. Dobili smo 'le' Jasno, ki spi na kavču. Ampak izkazalo se je, da je to Jasna, ki ravno počiva po manjšem živčnem zlomu, ki ga je doživela že ob samem prihodu v črnogorski hotel!

Avtor fotografije nam je zaupal, da je voditeljico prepoznal že na avtobusu, s katerim so potovali proti Črni gori, in da je že tam pritegnila njegovo pozornost, še bolj pa ob zgodnjem jutranjem prihodu v hotel, ko so izvedeli, da še nekaj ur ne morejo do svojih sob. »Vsi smo bili jezni, ampak Jasna je pa še izstopala. Očitno je zelo temperamentna in glasna, kar smo lahko tudi slišali, ko se je pregovarjala z receptorko. Na koncu se je iz obupa ulegla na kavč v recepciji, kjer se je skušala pomiriti, a ji osebje tudi tega ni dovolilo. Mislim, da je že prvi dan doživela pravi živčni zlom, čeprav se je trudila ostati mirna in je to tudi ves čas ponavljala.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri