Jasna Kuljaj: Novi vedeževalski obraz

Jasna Kuljaj (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
18. 11. 2013

Po tem, ko smo v oglasih za napovedovanje prihodnosti že videli priznanega pevca Ota Pestnerja, se bodo v predprazničnem času začeli vrteti oglasi, v katerih bo nastopala tudi Jasna Kuljaj.

Že nekaj časa se ve, da naj bi Jasna, odkar ni več na TV-zaslonih, iskala nove priložnosti za zaslužek. Tokrat nam je prišlo na uho, da je posnela nekaj oglaševalskih sporočil za podjetje, ki je na slovenskem trgu ponudnik vedeževanja po telefonu.

Baje je sprejela ponudbo in jo bomo že kmalu – še v letošnjem predprazničnem času – lahko videli v oglasih. Jasno smo poklicali in preverili novico, ki jo je potrdila:

"Drži, posnela sem nekaj oglasnih sporočil za podjetje Kosmika. Ponudba je bila dobra, gre pač za še eno obliko javnega nastopanja. Vodim prireditve, igram v Šentjakobskem gledališču, tu in tam posnamem kakšno reklamo, nič posebnega. Pomembno je le, da ne nastopam za koga, v kogar ne verjamem. Za omenjeno podjetje je znano, da imajo dobre vedeževalce in svetovalce in so med ljudmi zelo priljubljeni, tako da sem ponudbo sprejela brez večjih pomislekov."

Več izveste v novi številki revije Nova, za katero smo Jasno vprašali tudi ali je res, da je za snemanje oglasa prejela kar dva tisoč evrov!