Jasna Kuljaj o tem, kako drzna je Špela Grošelj: "Enkrat mi je potipala zadnjico ..."

Jasna Kuljaj o tem, kako drzna je Špela Grošelj: "Enkrat mi je potipala zadnjico ..." (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
9. 3. 2021

Postavni dami sta tudi dobri kolegici, ki se poznata že lep čas.

Oddaja Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki jo lahko spremljamo na Planet TV-ju je zanimiva ne samo zaradi znanih Slovencev, ki se skrivajo pod maskami, ampak tudi zaradi drugih udeležencev in udeleženk. Med njimi sta Špela Grošelj in Jasna Kuljaj, lepi dami, kateri je vedno veselje videti. V prejšnji oddaji je Jasna spregovorila o svojem odnosu s Špelo. In kako je vse skupaj potekalo?

Jasna in Miha Hercog sta razpravljala o tem, kdo se skriva pod masko mačke. Obema se je zdelo, da je glas te osebe podoben glasu priljubljene pevke Špele Grošelj, ki je nekoč nastopala v zasedbi Atomik harmonik. A prav boki so bili tisti, ki so sprožili zanimivo debato.

Jasna je bila prepričana, da so boki njeni. "Za boke pa je nisem držal," je odvrnil Miha ter dodal: "Ne vem pa, kaj sta vidve delali." Jasna, ki je znana po tem, da je nadvse direktna, je rekla, da zna biti Špela drzna. "Enkrat mi je potipala zadnjico, ugotovila je, da je manjša kot njena."

Jasna ji ni ostala dolžna: "Tudi jaz sem njo potipala," je rekla in ob tem pokazala na prsi. "In sem ugotovila, da znajo danes kar veliko narediti."  Nič čudnega, da ob takih zabavnih pripetijah gledalci komaj čakajo na oddajo, ki jih razvedri in v njihove domove prinese nekaj veselja.

Priporočamo