Jasna Kuljaj: Po televizijski karieri bo vinarka

Vir: Lea
8. 6. 2011

Voditeljica je ravno končala sezono snemanja oddaj Na zdravje in pred njo je delovno poletje, polno prireditev, ki jih bo vodila. Spregovorila je o koncu televizijske kariere, o svoji sli po čevapčičih in o tem, da že ve, da ji ljubezen do konca življenje ni usojena.

Lea: Dobili sva se na čevapčičih, netipično za sestanek dveh žensk, ne?

Jasna: Vsako leto me spomladi napade neka sla po čevepčičih in letos, če gledamo statistično, sem bila aprila in maja skoraj vsak dan na čevapčičih. Grem pa velikokrat, sploh po snemanjih najraje v McDonald's, to ima tudi rada.

Lea: Se vam to kaj pozna na postavi, ste se kaj zredili?

Jasna: Ne, nisem. Čevapčiči mi ‘pašejo’. Saj to ne pomeni, da jih na dan pojem veliko, pri porcijah sem kar zmerna.

Lea: Jih naročite pet ali deset?

Jasna: Najraje vidim, da greva s kakšno prijateljico in vzameva pošteno porcijo ter si jo deliva, recimo desetko. Zraven pa obvezno kajmak, lepinja, šobska solata in kokakola, to je moja idealna kombinacija. Če bi pa morala izbrati vino za zraven, bi bil to vsekakor cviček. Verjetno vam je že prišlo na uho, da s cvičkom zalagam novo čevapdžinico v Ljubljani.

Lea: Torej ste postali tudi podjetnica, pa se vam to finančno izplača?

Jasna: Niti ne, pomagam doma, v očetovem podjetju. Od tega nimam nič, samo želim jim malo pomagati pri promociji. Imamo res dobro vino in zanj dam roko v ogenj. Na leto ga pridelamo 15 tisoč litrov in vsekakor se mi zdi, da se bom, ko bo konec televizijske kariere, vrgla v pridobivanje novih odjemalcev.

Ta iz Ljubljane me je kontaktiral sam, ima pa še eno podružnico v Kranju, tako da je postal kar naša stalna stranka. Sicer je bil presenečen, ko me je poklical in je mislil, da mu bom uredila le kontakt posrednika, ampak dejansko ga s cvičkom zalagam jaz, kar pomeni, da se enkrat na mesec tudi malo družimo. Večinoma me zanimajo tisti, ki v svoji ponudbi še nimajo cvička in jim lahko utemeljim, zakaj bi ga vključili v ponudbo. Lahko kar rečem, da bom po televizijski karieri vinarka.

Lea: In kdaj se bo končala vaša televizijska kariera?

Jasna: Tega ne vem, je pa ne name­ravam vleči v nedogled. Poskušala bom delati še približno pet let, potem pa se mislim umakniti. Pa ne zato, ker se mi zdi, da bi se morala ženska pri 35 umakniti z zaslonov, sploh ne.

Lea: Kaj pa če pride dobra ponudba

Jasna: Dobra ponudba naj pride zdaj, ker čez pet let ne mislim tega več početi. To je vse. Zadnja oddaja je za nami, ampak tudi če se nismo poslovili, moraš biti pripravljen na vse.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri