Jasna Kuljaj pokazala, kako je v resnici videti za kamerami, osupnili boste, ko jo boste videli

Jasna Kuljaj pokazala, kako je v resnici videti za kamerami, osupnili boste, ko jo boste videli (foto: Planet TV) Planet TV
22. 6. 2020

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj je pokazala, kakšna zabava se dogaja za kamerami in kako poteka snemanje oddaje Pri Črnem Petru.

Jasna Kuljaj velja za eno izmed najbolj sproščenih voditeljic pri nas in seveda je takšna tudi v zakulisju, kjer se noro zabava in zares uživa v delu s svojimi sodelavci.

Nedavno je pokazala, kako so z ekipo ogrevali glasilke in videti je bilo, da v svojem delu vse neskončno uživajo. Ekipno so v en glas zapeli Rom pom pom še ne gremo domov in vsekakor je bilo videti, da res še lep čas niso šli domov, saj je bila družba še kako razigrana.

Jasna nikoli ne skriva, da se na snemanjih dobro počuti, veliko pa seveda k temu pripomore tudi njena pozitivna energija, ki jo vedno prinese v studio in potem seveda ni nobene možnosti, da se ekipa ne bi zabavala in uživala med snemanjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💥Tkole se mi pripravljamo na @pricrnempetru.planet to soboto, ko bomo zapeli skupaj z Gasilskim pihalnim orkestrom Loče. Vriskaaaaaaajjjj🥳

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) on