Jasna Kuljaj pokazala, kako si pomaga, na prvi pogled smo se malce ustrašili zanjo - poglejte, zakaj

Jasna Kuljaj pokazala, kako si pomaga, na prvi pogled smo se malce ustrašili zanjo - poglejte, zakaj (foto: Planet TV) Planet TV
24. 9. 2020

Simpatična televizijska voditeljica ima veliko obveznosti, tako poslovnih kot družinskih, kar lahko privede do izčrpanosti.

Na svojem Instagram profilu je Jasna objavila sliko, ob kateri je marsikomu zastal dih, saj se na prvi pogled zdi, da je končala v bolnišnici. A ni tako.

"Po napornih snemanjih si večkrat privoščim intravenozni (Mayerjev) vitaminski cocktail - direkt v žilo!!! Uporablja se tudi za izčrpanost, izgorelost, po virozi ali zgolj kot preventiva imunskemu sistemu ali v jesenskem obdobju pred nastopom virusov."

Njena objava je med sledilci naletela na mešane občutke - nekateri so bili navdušeni, da tako poskrbi zase, drugi pa so predlagali alternative za pomoč imunskemu sistemu, bilo jih je tudi nekaj takih, ki so izrazili ogorčenje.

A kot Jasna dobro ve, nikoli ne moreš zadovoljiti vseh, tako da se je ob negativnih besedah verjetno samo nasmehnila. Pomembno je, da sama ve, kaj ji najbolj ustreza in to tudi na glas pove oziroma pokaže.

Priporočamo