Jasna Kuljaj pokazala svoj trebušček in vitek pas ter obraz brez trohice make-upa, fantastična je!

Jasna Kuljaj pokazala svoj trebušček in vitek pas ter obraz brez trohice make-upa, fantastična je! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
29. 6. 2021

Minuli konec tedna je priljubljena voditeljica preživela na Pohorju, kjer si je nabirala novih moči.

Jasna Kuljaj je kljub pandemiji koronavirusa in številnim omejitvam zadnje mesece preživela precej delovno, zato ne čudi, da si je ob prvi priložnosti privoščila malce oddiha, kar je pokazala tudi svojim oboževalcem.

V seksi, ozkih črnih hlačah in v kratkem topu, ki je razkrival njen ravni trebušček, jih je pozdravila z vrha Pohorja. Ker je slika nastala takoj po zajtrku, Jasna še ni imela make-upa, kar je tudi zapisala ob prikupni fotografiji, a njenih oboževalcev to sploh ni motilo, saj se jim je zdela taka kot vedno, mladostna in vitalna.

Ob tem smo opazili, da je Jasna v odlični formi, saj je njen pas ozek, postava pa čvrsta in vitka z oblinami na pravih mestih. Nič čudnega ni, da s svojo pojavo očara, kjer koli se pojavi, s svojimi profesionalnimi nastopi pa navduši staro in mlado. Poletne počitnice bo zagotovo preživela v družbi svojih najdražjih in si nabirala moči za delovno in obveznosti polno jesen. Upamo, da nas bo še razveselila s kakšnim lepim prizorom, kot je ta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Priporočamo