Jasna Kuljaj pokazala, v čigavi družbi se je na vso moč zabavala na morju, le kaj poreče njen Saša?!

Jasna Kuljaj pokazala, v čigavi družbi se je na vso moč zabavala na morju, le kaj poreče njen Saša?! (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
10. 8. 2022

Trenutno se mudi na počitnicah v Dalmaciji in svojega navdušenja ne skriva.

Jasna Kuljaj zdaj na vso moč uživa, saj si je privoščila lepe počitnice, ki jih preživlja v sosednji Hrvaški. Obiskala je otok Unije, mudila pa se je tudi v čudovitem Šibeniku. Tam je srečala še enega znanega Slovenca - gre za Klemna Bunderlo, radijskega voditelja. Očitno je bila nad njegovo družbo navdušena, saj sta se skupaj takoj postavila pred objektiv.

Gregor Čeglaj v ZDA kupil sanjsko vilo in povedal od kod mu denar in kaj točno dela!

"Pa koga js to srečam sred Šibenika?! Še mimoidoči Italijan je bil vesel za naju!," je zapisala razigrana Jasna, ki je bila odlično razpoložena. No, njen partner, Saša Lalović, zagotovo ni bil niti malo ljubosumen, saj dobro ve, da sta Jasna in Klemen dobra kolega, ki sta iskreno vesela, ko se zagledata.

Poletja še ni konec in prepričani smo, da ga bo Jasna znala izkoristiti do konca. Sama sicer ni razkrila, kdo ji na počitnicah dela družbo, a verjetno se je na oddih odpravila s svojo hčerkico Anastazijo in partnerjem Sašo Lalovićem. Morda pa še preseneti s kakšnim prikupnim družinskim prizorom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)