Jasna Kuljaj: Poletje preživlja sama

Jasna Kuljaj: Poletje preživlja sama (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
5. 9. 2016

Zadnje mesece se priljubljena voditeljica povsod pojavlja sama, njenega dragega, nogometaša Saše Lalovića, ki smo ga nekoč redno srečevali v prestolnici, medtem ko je 'vozičkal' njuno malo Anastazijo, pa ni na spregled. Kam je izginil?

Nazadnje sta bila Jasna in Saša skupaj opažena na veliki Playboyevi zabavi ob 15. obletnici, potem pa je Saša izginil. Kot smo izvedeli, je Jasna tudi to poletje preživela sama, sama je odšla na morje, sama se sprehaja po prestolnici, sama obiskuje sorodnike, tudi skupnih družinskih počitnic niso imeli, nikamor se niso odpravili na večdnevno dopustovanje. Nič čudnega, da so se pojavile govorice, da je morda v njunem razmerju počilo, da sta se oddaljila?

Seveda smo o Saševem 'izginotju' povprašali tudi Jasno. Kot pravi, ni nobene panike, njen dragi je le več časa odsoten, saj igra pri nogometnem klubu v Avstriji in ker so poletni meseci za nogometaše čas priprav, je Jasna več sama: "Skupni dopust smo si privoščili že junija, ko smo potovali po Srbiji, poleti pa sem šla sama z Anastazijo na dva krajša oddiha, prvič s prijateljico in njenim malčkom, drugič pa s svojo svakinjo in otroki na hrvaško obalo." Jasno smo povprašali še, ali se morda ne počuti zapostavljeno, ker je ves čas sama, in ne preživljajo vseh prostih trenutkov skupaj kot druge običajne družine, ne.

Kot nam je zaupala, je to še ne moti. Oba imata namreč zelo nepredvidljiv urnik, poln prilagajanja in usklajevanja: "Nič se ne pritožujem, čas, ki ga preživimo skupaj, preživimo kakovostno. Saša se v Avstrijo ni preselil, tja se le vozi. Tako smo še vedno skupaj doma, le skupnega prostega časa je manj. Bomo pa tudi to nadoknadili po končani njegovi nogometni in moji televizijski sezoni."

Besedilo: Nina Keder

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri