Postaja Jasna Kuljaj prva dama Planet TV-ja?

Vir: Nova
3. 12. 2013

Z novim letom Jasna Kuljaj prihaja na Planet TV, kjer je bila očitno že prej zelo priljubljena, kot gostja pa nastopa v njihovih paradnih oddajah.

Tako je nedavno kot glavna gostja nastopila v oddaji Državljan Toš, že v petek pa bo v družbi preostalih znanih Slovencev nastopila v finalni oddaji Moj dragi zmore.

Če se spomnimo še namigovanj, da naj bi bila ena izmed kandidatk za vodenje njihovega kviza Kdo bo koga, je popolnoma razumljivo, da so končno našli oddajo, pisano Jasni na kožo – resničnostni šov Zmenek na slepo.

Odlično pa se je Jasna znašla tudi na snemanju oddaje Moj dragi zmore. Končna, finalna oddaja, ki bo predvajana v petek, 6. decembra, pa bo tako Jasno kot tudi številne druge znane Slovence predstavila v bolj sproščeni luči.

Jasna je iz radovednosti pogumno zajahala bika, sicer pa ji je na poti do konca v paru pomagal njen 'partner' Rado Mulej. Kako daleč sta prišla, ni znano, so pa znani pari (nastopili so še Nina Ivanič z Jernejem Kuntnerjem, Marko Potrč z Živo Rogelj in Špela Grošelj s 6Pack Čukurjem) sodelovali in s tem osvojeni znesek prispevali v dober namen.

Dobro vzdušje pa je pripomoglo k temu, da se je snemanje zavleklo še dolgo v noč. Zabave ni manjkalo, znani tekmovalci so bili še bolj sproščeni od dam, ki so jih preizkušale na raznih izzivih in prav nobenemu ni ušlo potenje pod žarometi.

Ekipa se je potrudila in v studio med drugim pripeljala impresivno zbirko plazilcev, s katero se je pobliže spoznal Marko, in mehanskega bika, ki je navdušil tudi ženski del ekipe.

Zabavni foto utrinki naših estradnikov vas čakajo v novi številki revije Nova.