Jasna Kuljaj povedala vso resnico o zaroki Saše Lendero

Jasna Kuljaj povedala vso resnico o zaroki Saše Lendero (foto: Planet TV) Planet TV
25. 3. 2021

Voditeljica Jasna Kuljaj je po zaroki, ki se je zgodila v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko, povedala, kakšna je prava resnica in kdo je morda kaj vedel.

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko je bilo nedavno še kako dih jemajoče, ko je povsem nepričakovano Miha Hercog sredi oddaje zaprosil svojo Sašo Lendero. Vsi v studiu so ostali brez besed, saj kaj takšnega niti v sanjah niso pričakovali.

Po snemanju se je na Instagramu oglasila tudi voditeljica Jasna Kuljaj, ki je priznala, da prav nihče v ekipi ni vedel, kaj Miha pripravlja svoji Saši.

Morda vas zanima še: To so fotografije zaročnega prstana Saše Lendero, nam se zdi sanjski!

"Mi smo se med snemanji kar veliko družili, a Miha ni povedal nobenemu. Morda je povedal svojima moškima kolegoma, ampak mislim, da nihče od nas ni vedel nič. Najlepše pri vsem tem mi je pa to, zaroka gor, dol, poroka gor dol, najlažje se je pa poročiti, ampak nas so čustva prevzela zato, ker ko gledaš njiju dva, res gledaš v en lep primer ljubezni. Kakor vem sta imela tudi padce, ne samo vzpone in ravno to je ključno pri ljubezni in jaz vem, da se Saška lahko na svojega Mihija zanese kadarkoli in tako tudi on na njo. Vse dobro in se vidimo na poroko, tako da jaz računam na en dan hudega in dobrega žura," je povedala Jasna Kuljaj, ki je bila nad zaroko močno presenečena.

Vse se zdi, da bomo to poletje priča novi poroki na slovenski estradni sceni, ki bo prav gotovo nekaj posebnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)