Jasna Kuljaj prestala krst na gledališčnem odru!

Vir: Lea
17. 5. 2013

O tem, da je priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj uspešno opravila avdicijo v Šentjakobskem gledališču, smo prvi pisali že pred meseci. Zdaj pa je končno prišel tudi njen veliki trenutek, ko je na gledališčnem odru doživela svoj krst. Prejšnji teden je namreč dočakala svojo prvo premiero, v kateri je zaigrala manjšo vlogo.

Čeprav je Jasna avdicijo v ljubiteljskem gledališču opravila šele pred meseci, so jo vodilni hitro angažirali v predstavi, in sicer v komediji Toneta Partljiča Moj ata, socialistični kulak, ki jo je režiral vedno zabaven Gojmir LešnjakGojc.

Jasna v predstavi igra vlogo učiteljice in tisti, ki so jo lahko gledali na premieri minuli četrtek, so o Jasnini prvi vlogi govorili s superlativi.

"Imela sem se odlično. Super je bilo delati s tako ekipo in odličnim režiserjem Gojcem, ki ve, kako se stvarem streže. Moja izkušnja s prvo premiero je odlična. Seveda sem imela pred začetkom tremo, a to je tista premierska, ki pač mora biti," je v smehu povedala zadovoljna Jasna, ki je svoj krst v Šentjakobskem gledališču dobro prestala.