Jasna Kuljaj: Pripravlja se za gledališki oder

Jasna se zdaj posveča projektom, za katere prej ni imela dovolj časa, med temi pa je tudi magisterski študij odnosov z javnostmi. (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
5. 2. 2013

Za Jasno Kuljaj se je z novim letom končalo neko daljše obdobje, ki ga je med drugim zaznamovala oddaja Na zdravje. Čeprav jo je odločitev odgovornih presenetila, pa je že našla nove izzive. Med drugim jo bomo kmalu lahko gledali v gledališču!

Po petih letih se je Jasna poslovila od vodenja oddaje Na zdravje. O tem, kako se počuti, ker so jo odrezali iz oddaje in jo bo očitno nadomestila svetlolasa najstnica Majči, Jasna ne želi govoriti, saj očitno želi samo čim prej pozabiti vse dogodke iz preteklosti in pozornost usmeriti v prihodnost.

Ta pa bo očitno polna za­nimivih, presenetljivih podvigov, saj je pred njo povsem nova preizkušnja. Zdaj se pripravlja predvsem na svojo prvo igralsko vlogo. Jasna je namreč pred kratkim uspešno opravila avdicijo v Šentjakobskem gledališču Ljubljana. Znano je, da je zelo nadarjena za posnemanje, saj je pred leti prvič opozorila nase prav kot imitatorka Helene Blagne v radijski oddaji Radio Gaga, zato nas njen uspeh pri igranju sploh ne preseneča.

Jasna nam je zaupala tudi nekaj podrobnosti o prvi igralski preizkušnji. "Gre za priredbo filma Moj ata, socialistični kulak. Predstavo bo režiral Gojmir Lešnjak Gojc. Film Moj ata, socialistični kulak je eden izmed mojih najljubših iz otroštva in to, da bom lahko sodelovala prav pri tej predstavi, je zame velika čast. Kmalu bomo začeli priprave, premiera bo spomladi. Dobila sem vlogo gospodične učiteljice. Da, to je tista, pri kateri Malek 'pozabi' meso na mizi," nam je povedala lepotička, ki se že pridno uči svoje dialoge.

Seveda pa je Jasna še vedno aktivna kot voditeljica. Ta hip sicer nima dela na te­leviziji, vendar pa ima zato še vedno dovolj ponudb za vodenje prireditev in dogodkov, čemur se bo v prihodnje še bolj posvetila, saj ima zdaj več časa. Poleg tega pa ima še kup drugih načrtov. Predvsem si želi dokončati vse projekte, ki se jih je lotila v preteklosti. "Od sebe pričakujem, da bom prej ali slej končala magistrski študij odnosov z javnostmi. Na splošno se mi zdi pametno energijo v življenju vlagati v nenehno izobraževanje, saj s tem rastemo," je dodala temnolasa lepotica.

Nova Story že v prodaji

Story