Jasna Kuljaj razkrila dogajanje v zakulisju, poglejte si to nerodno situacijo, presenetilo vas bo

Jasna Kuljaj razkrila dogajanje v zakulisju, poglejte si to nerodno situacijo, presenetilo vas bo (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
7. 4. 2022

Vsekakor je velika profesionalka, ki pred kamerami odlično opravlja svoje delo.

Voditeljica Jasna Kuljaj z veseljem nastopa v priljubljeni oddaji Pri Črnem Petru, ki ima svoje zvesto občinstvo. Vedno jih razveseli s čudovitimi oblekami, v katerih je prava paša za oči - njena postava je preprosto fantastična in jo rada tudi pokaže v ozkih in dekoltiranih kreacijah.

A tokrat je Jasna pokazala še nekaj drugega - kako poteka njeno delo. Ob predvajanju oddaje se zdi, da vse teče gladko in brez napak. No, te se zgodijo v zakulisju. Na družbenem omrežju je tako objavila prizor s snemanja, ki se ji ni ravno najbolje posrečil, saj se je začela smejati, ko je pojedla košček slastne tortice. No, ne vemo, o čem je v tistem trenutku razmišljala, a zagotovo je bilo nekaj malce ... Hmm, porednega, se vam ne zdi?

Nič čudnega ni, da v svojem delu nadvse uživa, saj se med snemanjem oddaje vsi skupaj še nasmejejo, ko pride do takih situacij. Kot je razkrila, so ta prizor snemali petkrat, svoji ekipi pa se je zahvalila za potrpežljivost. Ta je pri takem delu res nujna, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)