Jasna Kuljaj razkrila, kaj si v resnici misli o Indiri Ekić in zakaj je tako

Jasna Kuljaj razkrila, kaj si v resnici misli o Indiri Ekić in zakaj je tako (foto: Planet TV) Planet TV
1. 10. 2020

Poznata se že precej časa, bili sta tudi sodelavki.

Postavna voditeljica Jasna in Indira Ekič, ki smo jo spoznali v šovu The Biggest Loser, sta res pravi lepotici. Pred kratkim sta se srečali in nastala je lepa fotografija, Jasna pa je delila še lepši zapis o Indiri, iz katerega veje spoštovanje in občudovanje.

"Koga sem danes slučajno srečala po dolgem času... @indiraekic je tekmovala v 1. @biggestloserslo in od takrat je šla njena pot samo še navzgor! Lahko bi sedela doma in se še naprej smilila sama sebi, a vzela je življenje v svoje roke in zdaj ... zdaj ima ona 60k followarjev, jaz pa 15k. Skupaj smo posneli kar nekaj sezon komentatorskega showa Od težaka do junaka, nato je bila moja maskerka v showu Bar (ker je top maskerka!) Skratka, kar nekaj smo skupaj doživeli in jaz vedno navijam za pogum!!!"

Med komentarji Jasninega zapisa se je znašel tudi Indirin. Zahvalila se ji je za lepe besede in dodala, da jo je bilo res lepo videti. Jasnine sledilce pa je razveselila slika dveh prešerno razpoloženih lepotic, ki razvedrita še tako turoben dan.