Jasna Kuljaj se je takole zabavala v objemu znanega Slovenca, oba sta nadvse postavna!

Jasna Kuljaj se je takole zabavala v objemu znanega Slovenca, oba sta nadvse postavna! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
12. 8. 2021

Poletje je čas za zabave in druženja, to pa naša prikupna voditeljica dobro ve.

Jasna Kuljaj je nekaj časa že preživela na oddihu, a očitno je zdaj spet v polnem pogonu. Vsaj tako bi lahko sklepali po prizoru, ki ga je objavila na družbenem omrežju. Na sliki jo vidimo v družbi Damjana Murka, ki jo je z veseljem stisnil v objem.

Oba sta videti res postavna in očitno je, da s telovadbo skrbita za svojo dobro formo. Očitno sta se srečala na eni od zabav, ki te dni potekajo po celi Sloveniji. Moramo priznati, da smo tudi mi že krepko pogrešali družabne dogodke, ki jih nekaj časa zaradi protikoronskih ukrepov ni bilo. No, očitno so jih pogrešali še znani in slavni, saj se zdaj, če le utegnejo, radi udeležijo kakšnega srečanja in združijo prijetno s koristnim.

V vsakem primeru sta Jasna in Damjan pritegnila veliko pogledov, pa tudi pozornosti sledilcev na družbenem omrežju. Med komentarji ob sliki je bil tudi ta, da sta oba izjemno stilsko usklajena - kar drži. Za zabavo sta izbrala oblačila v črni barvi - Jasna lepo obleko, ki poudari njen dekolte, Damjan pa brezrokavnik in belo srajco s kratkimi rokavi. Videti sta počitniško sproščena in vesela, brez dvoma pa sta si imela ob tem srečanju veliko za povedati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Priporočamo