Jasna Kuljaj: "Slikanje za Playboy ni za šibke osebnosti"

Jasna Kuljaj (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
16. 5. 2014

Na veliko ve­selje številnih oboževalcev Jasne Kuljaj je razgaljena televizijska voditeljica v novi številki revije Playboy na ogled na kar nekaj straneh. Brez zadržkov je odkrito spregovorila o goloti in tem, da raje kot v najnovejšem modelu kopalk leži na soncu popolnoma gola.

"Odzivi so odlični. A ko nekaj naredim, je zadeva zame končana. Bilo je krasno popoldne, ki sem ga preživela v družbi dobre, umirjene ekipe, take čisto po moji meri, a ko sem enkrat svoje oddelala, se z zadevo nisem ukvarjala kaj dosti več.

Zame je zadeva končana, ampak ob izidu seveda marsikdo želi slišati še kaj o tem, o zakulisju, meni pa je do tega toliko, kot, recimo, pogovarjati se o oddaji Na zdravje. Bilo je. Šlo je mimo. Pojdimo naprej," Jasna odgovori na vprašanje o tem, kakšni so prvi odzivi na fotografije v novi številki revije Playboy.

Lepa voditeljica tudi sicer nima problemov z goloto, saj je velika ljubiteljica savne.

"Leta zahajanja v savno in druženja ter pogovarjanja z ljudmi, ki so pravzaprav goli, pustijo svoje posledice. V savni včasih 'tolčemo' prav težke teme, pa smo vsi goli. Na splošno mi je všeč direktnost, ne maram skrivalnic, zavijanja v celofan. Bobu je treba reči bob in v savni se pogosto družimo ljudje, ki nam je ta princip blizu."

In kaj svetuje puncam, ki morda še oklevajo pred slikanjem za Playboy?

"Z nasveti bom previdna. Ni vsak za vse. To zahteva kar nekaj notranje moči in pripravljenosti na vse možne odzive. To ni za šibke osebnosti. Zato je verjetno dobro, če to odločitev sprejmeš nekje nad 25. letom."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 21/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 21/2014

Story Story 21/2014, od 14. 05. 2014

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri