Jasna Kuljaj: “Špela je konservativnejša od Denisa”

Vir: Lea
14. 5. 2016

Denis je svojevrsten tip moškega in sprejemam ga takšnega, kot je. Mlad, željan novih izzivov, ljubitelj žensk. Res je tudi, da zelo veliko da na svoj videz, a tudi tega mu ne zamerim, saj verjamem, da naj vsak človek počne, kar mu ustreza. Ljudje me na vsakem koraku sprašujejo o njem, ima tisto nekaj, kar ljudi pritegne.

Špela je nekaj let starejša od Denisa, kar se ji pozna, saj je pri svojem komentiranju za odtenek konservativnejša, je pa res, da je tudi nekaj let mlajša od mene, kar se ji prav tako pozna. (smeh)

Ko bo stara toliko kot jaz, bo še bolj sproščena. Ko sem bila v njenih letih, to je pred tremi leti, me je še precej zanimalo, kako bo to, kar povem, delovalo, in kako bo občinstvo to sprejelo, z leti pa se s tem vse manj obremenjujem in povem tako, kot je, pa četudi včasih kdo malce izbulji oči.

S katerim od njiju preživite več časa zunaj studia?

No, bilo bi nenavadno, če bi tičala skupaj z Denisom, se vam ne zdi? (smeh) Tako da vsekakor preživim več časa s Špelo, je pa res, da tudi nama zmanjkuje časa za druženje, saj imava obe poleg oddaje še veliko drugih obveznosti. Špela ima veliko dela z nastopi, jaz pa vodim prireditve, kar tudi zahteva svoj čas in pripravo.

Se vama je s Špelo že zgodilo kaj zanimivega?

Ko sva skupaj, je vedno zanimivo, predvsem pa si imava toliko za povedati, da še dobro, da sva v avtu navadno sami, saj tretja oseba sploh ne bi prišla do besede. Verjetno je to posledica dejstva, da sva obe doživeli že ogromno lepega in manj lepega na sceni in se lahko marsičemu, kar sva dali skozi, od srca nasmejiva. V mojem krogu prijateljev niso ravno ljudje 's scene', zato je zame prijateljica, ki prihaja iz istih krogov kot jaz, nekaj povsem novega in me lahko razume drugače oziroma intenzivneje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri