Jasna Kuljaj: Temperamentna zapeljivka

Vir: Story
14. 2. 2011

Voditeljica Jasna Kuljaj velja za enega najbolj seksapilnih televizijskih obrazov, saj se v narodno-zabavni oddaji Na zdravje vedno pojavi v kakšni drzni obleki, ki razkriva njene obline. Prav zato je postala pravi seks simbol.

Jasna je lansko pomlad po treh letih končala resno zvezo s pet let mlajšim fantom Romanom, za katerega je vedno govorila, da se z njim kljub starostni razliki odlično razume, saj je bil veliko bolj zrel od svojih vrstnikov.

Ljubezen pa je lani ugasnila in večina moških je bila navdušena, da je temperamentna Ljubljančanka znova ‘svobodna’. Tako je bila še posebej v zadnjem času na tapeti, ko so jo kar nekajkrat ujeli v družbi postavnih fantov, vendar se je za vse po vrsti pozneje izkazalo, da so le njeni prijatelji.

Vsekakor pa ne moremo zanikati, da se moški le s težavo upre njenim ženskim čarom. S svojim videzom je bila vedno zadovoljna, še posebej zapeljivo se počuti sedaj, ko je zopet temnolaska, saj so tudi njej najbolj všeč ženske s temnimi lasmi, kot so Penelope Cruz, Monica Belluci in Angelina Jolie.

Jasna očitno uživa v samskem življenju, prosti čas pa najraje preživi s svojimi prijateljicami ob dobrem čveku, kjer beseda pogosto nanese tudi na moške.

Nova Story že v prodaji

Story