Uf, vroče! Je Jasna Kuljaj v tej obleki pokazala preveč? No, vsekakor veliko gole kože!

5. 7. 2023
Deli
Uf, vroče! Je Jasna Kuljaj v tej obleki pokazala preveč? No, vsekakor veliko gole kože! (foto: Instagram/Jasna Kuljaj)
Instagram/Jasna Kuljaj

Lepa voditeljica se je že odpravila na morje in to je komaj dočakala.

Jasna Kuljaj je zagotovo med bolj zaposlenimi slovenskimi voditeljicami. Vedno ima veliko dela, saj jo vabijo na vse konce in kraje - pa naj gre za vodenje prireditev ali različnih oddaj. Zato ni nič čudnega, da je komaj dočakala poletje, ko si lahko malce spočije in se napolni z energijo, ki jo potrebuje za svoje vsakdanje obveznosti.

Preberite še: Opa, izvedelo se je, kdo je srčni izbranec postavne voditeljice Špele Jereb

Oboževalce je že razveselila z nekaj lepimi prizori s plaže, na kateri se je mudila, še največ pozornosti pa je pritegnila fotografija, na kateri pozira v poletni, kratki beli oblekici, ki je kot nalašč za lenobne, tople dni, ki jih preživlja ob morju. Narejena je iz luknjičastega blaga, je kratka in brez rokavov, tako da je zelo zračna. V njej se je Jasna očitno počutila odlično, skozi blago pa je mogoče videti obris njene postave in kopalke, ki jih nosi pod oblekico.

Morda vas zanima:  To so modeli kopalk, na katere prisega Tina Gaber, številne bi jih takoj imele (na njej so fantastične!)

Njen sproščen nasmeh pove res veliko, se vam ne zdi? Z mokrimi lasmi, sončnimi očali in brez trohice šminke na obrazu je videti kot mlado dekle, in tisti, ki je ne poznajo, bi težko verjeli, da je mama. Sicer pa je poletje tisti letni čas, ki je Jasni pisan na kožo in zagotovo bo še pokazala kakšen prizor, ki bo njenim oboževalcem takoj pognal kri v glavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Sicer ni razkrila, kje je dopustovala - zapisala je samo, da na Hrvaškem - a prepričani smo, da se ob morje ni odpravila sama. Družbo ji je verjetno delala njena družinica - hčerka Anastazija in partner Saša Lalović, tako da ji niti za trenutek ni bilo dolgčas.

BONUS VIDEO: Janja Kogovšek, mag. prehrane, ki se ukvarja s prehranskim svetovanjem, deluje pa tudi pod Instagram profilom Nutrika. S svojim znanjem Janja posameznikom pomaga na poti do uravnotežene prehrane, največ pa se ukvarja z veganstvom oziroma rastlinsko prehrano. Vabljeni k ogledu.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu