Jasna Kuljaj v kopalkah: Iz bazena se je s svojimi kipečimi oblinami povzpela dih jemajoče, vse oči so bile obrnjene samo v njeno smer

Jasna Kuljaj v kopalkah: Iz bazena se je s svojimi kipečimi oblinami povzpela dih jemajoče, vse oči so bile obrnjene samo v njeno smer (foto: Planet TV) Planet TV
3. 8. 2020

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj se trenutno mudi v Termah Dobrna, kjer uživa v lepotah narave in polni baterije za nove poslovne projekte.

Jasna Kuljaj povsod vzbuja veliko pozornosti, pa naj si bo to na plaži ali pa v toplicah. Njena postava enostavno nikoli ne ostane neopažena in nič drugače ni bilo niti nedavno, ko je na krajši oddih prispela v Terme Dobrna.

Voditeljica ne skriva, da v čudovitem okolju term še kako uživa in da je to pravi raj na zemlji, ki zaradi svoje mirne okolice in osupljive narave ponuja vrhunski oddih in v človeku prebudi vse čute.

PREBERITE ŠE: Novi Audi A3 Sportback – avto, kjer občutite razliko 

No, marsikakšen čut je Jasna prebudila tudi vsem tistim, ki so se na termalnem bazenu znašli istočasno z njo, saj so bile njene obline v kopalkah zares sanjske. Ko se je povzpela iz bazena, je bila videti kot kakšna grška boginja in številnim je ob pogledu na njo zastal dih. Lepotica in pol, ki prav nikjer ne ostane neopažena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💦Predvečerni sweam🏊🏻‍♀️ @kopalkenancyaljancic @termedobrna

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) on