Jasna Kuljaj v kopalkah plenila vse poglede, takole se je sprostila, tudi vi bi bili na njenem mestu

Jasna Kuljaj v kopalkah plenila vse poglede, takole se je sprostila, tudi vi bi bili na njenem mestu (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
8. 8. 2022

Trenutno se mudi na morju, od koder je poslala "vroče" pozdrave svojim oboževalcem, ki jo že pogrešajo na malih zaslonih.

Priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj to poletje nadvse uživa, saj je obiskala že nekaj destinacij. Med drugim se je pred časom mudila v Londonu, zdaj pa je odpotovala na morski del počitnic. Sprostitev je našla v sosednji Hrvaški, natančneje na otoku Unije, ki je pravi raj za ljubitelje mirnih počitniških krajev, kjer ni nobene gneče. Očitno v tem na vso moč uživa tudi Jasna.

Ta znana Slovenka je dve leti grela posteljo Gregorju Čeglaju in to je razlog, da nista več skupaj

"Ko morska zvezda pride na svoje," je zapisala nagajiva Jasna ob fotografiji, na kateri je mogoče videti, kako se sprošča v morju. Slikana je sicer od daleč, a je lepo vidno, da ima zavidanja vredno postavo. No, za njo se celo leto trudi v telovadnici, tako da nima nobenih težav, ko si je treba obleči kopalke.

Zagotovo si bo med počitnicami nabrala energijo, ki jo potrebuje za nove delovne podvige, in si spočila po naporni sezoni. Ni napisala, kdo ji dela družbo, a lahko bi sklepali, da se je na morje odpravila s svojimi najbližjimi, hčerko Anastazijo in partnerjem Sašo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)