Jasna Kuljaj: V zvezi s športnikom

Vir: Lea
5. 8. 2011

Zgovorna in simpatična voditeljica oddaje Na zdravje!, ki se jeseni vrača na zaslone (upamo, da se bodo v ekipi sporazumeli ter voditelja Jasno in Boštjana enakovredno plačali, da ne bo nesoglasij med njima, potem ko je pred kratkim to pricurljalo v javnost) te dni naokoli hodi z velikanskim nasmeškom na obrazu.

Od naših virov smo izvedeli, da je srečna kot že dolgo ne, za vse to pa naj bi bil zaslužen njen fant, ki pa ga je Jasni očitno uspelo kar nekaj časa skrivati. No, kakorkoli, njen postavni spremljevalec je bil že nekajkrat opažen pri Jasni doma, zaljubljenca pa se dolgo in javno ter s poljubi poslavljata tudi na prakirišču pred stolpnico.

Jasno smo povprašali, kdo je ta skrivnostni fant, pa je dejala: ''Svoje zasebnosti do zdaj nisem javno izpostavljala in želim si, da tako ostane tudi v prihodnje.''

So bili pa zato toliko zgovornejši naši viri, od katerih smo še izvedeli, da je tipček zelo aktiven športnik, menda nekdanji profesionalec, saj ima izklesano postavo, v teh poletnih mesecih pa tudi nič kaj sramežljivo ne skriva mišičastega telesa.

Jasna to poletje očitno zelo uživa!

Priporočamo