Jasna Kuljaj pokazala tako visok razporek, da so zaradi tega detajla mnogi spraševali, če spodaj sploh kaj nosi

22. 11. 2023
Deli
Jasna Kuljaj pokazala tako visok razporek, da so zaradi tega detajla mnogi spraševali, če spodaj sploh kaj nosi (foto: Instagram/Jasna Kuljaj)
Instagram/Jasna Kuljaj

Voditeljica Jasna Kuljaj ga zdaj že močno pogreša in upa, da ga bo kje našla.

Voditeljica Jasna Kuljaj se je svojim sledilcem pred časom na svojem Instagramu potožila, da je izgubila obleko ozirom malo daljši suknjič, ki ga je imela zelo rada in da ga zdaj že kar malo pogreša, obenem pa je prosila, če ji lahko pomagajo, kje bi lahko kupila kaj podobnega, saj bi si takšno modno kombinacijo želela še kdaj obleči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Rebeka Dremelj s strahom segla v škatlo, a kar jo je tam čakalo, je mnoge kar šokiralo

A seveda je Jasna objavo začinila po svoje, tako kot zna le ona in pri tem pokazala tako visok razporek, da so se mnogi začeli spraševati, če je Jasna na tem snemanju sploh nosila spodnje perilo ali je bilo morda spodaj čisto brez, saj je bil razporek zares noro zapeljiv in predvsem zelo visok.

Gledalci in sledilci jo prav gotovo že kar močno pogrešajo, saj zadnje čase nima voditeljske vloge kakšnega od resničnostih šovov ali zabavnih oddaj, a to še ne pomeni, da počiva ali da je morda ni na televiziji. "Konec leta sem bila torej v kar dveh oddajah hkrati, zato ni nič dramatičnega, če ta televizijski čas malce počivam. To ne pomeni, da mi je dolgčas. Povezujem prireditve, sodelujem z radijem in televizijo Veseljak, tako da ostajam povezana z domačo glasbo ne le pred kamero ampak tudi za njo," je že pred časom povedala za Žurnal24.

Jasna se je nedavno tudi pohvalila, da je zdaj že leto dni producentka radijskega in televizijskega programa na Veseljaku, kjer je pod svoje okrilje vzela ekipo Židanega popoldneva in zdi se, da se je v novo vlogo dobro vživela in da se tudi z ekipo odlično razume.

Bonus video: Tomo Križnar in Igor Drnovšek│"Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu