Jasna Kuljaj z jaknico, ki bi jo želela marsikatera, poglejte si, kje je poiskala ohladitev

Jasna Kuljaj z jaknico, ki bi jo želela marsikatera, poglejte si, kje je poiskala ohladitev (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
19. 7. 2021

V zadnjih dneh je vročinski val malce popustil, zato so nekateri namesto morja obiskali hribe.

Med njimi tudi Jasna Kuljaj, postavna voditeljica, ki je svojim oboževalcem pokazala, da je poleti lepo skočiti tudi kam drugam - mudila se je v bližini znane pohodniške destinacije nad Ajdoviščino, Otliškega okna oziroma natančneje na izviru Hublja.

Ker so temperature bile take, da je sredi julija potrebovala dolge rokave, si je Jasna oblekla trendovsko in lepo jakno z vpadljivim, leopardjim vzorcem. Je športna, praktična in modna hkrati, njej pa pristoji kot ulita. Takega modela bi se zagotovo razveselila marsikatera modna navdušenka, ki prosti čas rada preživlja v naravi.

Jasna je bila v družbi svoje hčerkice Anastazije, ki je tudi ujela trenutek, ko njena mamica v plastenko toči vodo, ki sta jo na poti skozi gozd zagotovo potrebovali za malce osvežitve.

Za živahno voditeljico je precej delovno leto, saj je snemala oddaje, tako da si bo poleti privoščila malce oddiha in si nabrala nov delovni zagon za jesen. Skušala se bo imeti čim lepše in čas preživeti z družino in prijatelji. Zagotovo bodo njena druženja res kakovostna in zabavna, saj sama zna poskrbeti za to, da ji je lepo - tako kot vsem okrog nje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)