Jasna Kuljaj: Začelo se je sojenje!

Vir: Nova
23. 9. 2013

Po dolgih mesecih čakanja je na sodišču končno prišlo do prvega soočenja nekdanjih sodelavcev in ustvarjalcev oddaje Na zdravje! Jasno smo ujeli v zgodnjih jutranjih urah, ko se je pojavila na Delovnem in socialnem sodišču v središču naše prestolnice.

Da obudimo spomin, na kratko povzemimo, zakaj natančno je prišlo do razkola nekoč sanjske trojice, Boštjana Romiha, Jasne Kuljaj in Jožeta Potrebuješa, ki je z oddajo Na zdravje na Televiziji Slovenija rušila rekorde gledanosti.

Jasna Kuljaj se je po desetih letih dela na RTV naveličala obljub o redni zaposlitvi in se je odločila to doseči po sodni poti.

Takoj po vložitvi zahteve njenega odvetnika Bogdana Mahneta, ki je uspešno zastopal že nekaj novinarjev, ki so tako prišli do službe na RTV, Jasne v oddaji Na zdravje nismo več videli v studiu, ampak se je samo še javljala s terena, preoblečena v Heleno Blagne.

Njen producent Jože Potrebuješ je v javnosti izjavljal, da je zgolj naključje, da si je koncept sredi sezone zamislil popolnoma drugače. Domneva se, da je popustil pritiskom urednikov na RTV, ki so bili jezni na Jasno, da si je drznila za svoje pravice obrniti se na odvetnika.

Skratka, zgodba z Jasnino zaposlitvijo se počasi razpleta, saj se je v petek na Delovnem in socialnem sodišču na Resljevi zgodila glavna obravnava, na kateri so zaslišali Jasno in priče.

Kdo vse je prišel pričati, kdaj bo znana odločitev sodišča in kako celotno dogajanje komentira Jasna, izveste v novi številki revije Nova.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri