Jasna Kuljaj zapušča Na zdravje?

28. 11. 2012 | Vir: Lea
Deli
Jasna je prek odvetnikov RTV Slovenija poslala pismo o nameri o redni zaposlitvi in se s tem pridružila številnim novinarjem te hiše, ki zahtevajo podobno. Če se ne dogovorijo, se Jasna od oddaje očitno poslavlja.

Ko je zaokrožila novica, da je Jasna Kuljaj, sovoditeljica Boštjana Romiha v paradni oddaji Televizije Slovenija Na zdravje, prek odvetnika  poslala pismo o nameri o redni zaposlitvi na RTV Slovenija, naj bi že z novim letom oddajo tudi zapustila.

Jasna ima namreč zdaj v oddaji le manjšo vlogo in ni več v studiu ob boku Boštjanu. Njena vloga je veliko manjša, v oddaji se le nekajkrat za nekaj minut javi s terena. S tako odločitvijo so jo odgovorni seznanili nenadoma, le tri dni pred  snemanjem oddaje, in še to ne na štiri oči, temveč po elektronski pošti.

Producent oddaje Jože Potrebuješ o tem pravi, de je prihodnost oddaje res vprašljiva, da pa se bo Jasna v njej pojavila le še štirikrat. Ob tem pa še dodaja, da se zaveda, da so vsi zamenljivi. Konkretnejših izjav o trenutnem stanju Jasna Kuljaj ne daje in se je do nadaljnjega zavila v molk.

 

Iz revije Lea