Jasna Kuljaj žarela v družbi svojega srčnega izbranca

Jasna Kuljaj žarela v družbi svojega srčnega izbranca (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
1. 10. 2019

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj le redko objavi fotografije s svojim srčnim izbrancem, s katerim sta videti zelo zaljubljena.

Jasna Kuljaj s svojim partnerjem nogometašem Sašo Lalovićem bolj malokrat pozira pred fotografskimi objektivi, na socialnih omrežjih pa le redko kdaj objavi njune skupne fotografije.

Nedavno je naredila izjemo in na Facebooku pokazala svojega postavnega partnerja, s katerim imata skupaj tudi prikupno hčerko Anastazijo, ki odrašča v pravo lepotico.

Saša in Jasna sta si privoščila sproščen večer v gledališču, kjer sta si ogledala predstavo Ranka Babića, po koncu pa sta si privoščila še kozarček vina in uživala v skupnih trenutkih, ki so bolj redki, saj imata oba izjemno veliko delovnih obveznosti.

No, številni so opazili, da sta še vedno zelo zaljubljena in da si znata tudi zdaj, ko sta že nekaj let starša, vzeti čas zase in se odlično zabavati v družbi drug drugega. Jasna je v družbi svojega Saše kar žarela in videti je bilo, da je njuna ljubezen trdnejša kot kdajkoli prej.

Priporočamo