Jasna Kuljaj zdaj s 50-letnikom?!

Vir: Nova
1. 4. 2013

Potem ko je Jasna Kuljaj svojo zvezo s 23-letnim zamejskim Slovencem Tadejem končno tudi javno obelodanila in se z njim občasno tudi pojavila na javnih dogodkih, pa se je v Planici zabavala v družbi starejšega gospoda.

Parček, ki se je smukal po VIP-prostoru pod planiško velikanko, nam sprva niti ne bi bil nič sumljiv, če ne bi njuno skupno sliko izbrskali že izpred nekaj tednov, ko sta skupaj posedala pred picerijo na Vrhniki. Takrat nam niti nista bila sumljiva, pač se je Jasna dobila z nekim gospodom na kavici.

Slika je šla enostavno v pozabo, a nam je obudila spomin zdaj, ko se je zapeljiva voditeljica tokrat na javni prireditvi pojavila s tem istim gospodom. Ko smo jo na prizorišču povprašali, kdo je njen spremljevalec, je le kratko odgovorila 'Napišite: prijatelj!', a kaj ko je bil ta prijatelj ves čas okoli nje, ji namenjal vso pozornost in se na splošno obnašal zalo kavalirsko.

Pozneje smo namreč izvedeli, da gre za lastnika picerije z Vrhnike, ki je tudi velik oboževalec Jasne in njenih nastopov, in da je bila Jasna prisotna tudi na njegovi veliki zabavi ob praznovanju 50. rojstnega dneva. Je to le veliko naključij ali je Jasnino srce ogrel novi moški?

Odgovor izveste v najnovejši številki revije Nova. 

Značke: Jasna Kuljaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri