Je Indira Ekić zgoraj brez? Prizor, ki ga ne smete zamuditi, poglejte si, kje uživa ta lepotica

Je Indira Ekić zgoraj brez? Prizor, ki ga ne smete zamuditi, poglejte si, kje uživa ta lepotica (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
30. 7. 2020

Uf, ob tem prizoru smo se zares spraševali: je odvrgla zgornji del kopalk?

Slika je nadvse pomenljiva in malce dvoumna - je zgoraj brez ali ne? No, v vsakem primeru ni imela opazovalcev, ki bi lahko z gotovostjo razjasnili vsak dvom.

Lepa Indira Ekić se je kot številni drugi odločila, da bo unovčila počitniške bone v domovini. Izbrala je lokacijo, nad katero je očitno več kot navdušena, saj ji je služila kot navdih za lepe fotografije, ki so nastale ob tem. Z njenim izbrancem uživata v vsakem trenutku svojih počitnic.

Indira je zapisala: "Midva sva izkoristila svoje turistične bone na najboljši možni način. Hvala Slovenija. Hvala @glamping.gozdnajasa tole je bilo pa next level. Nov slovenski glamping, obdan z Alpami in smaragdno Sočo."

Zagotovo se bo marsikdo zgledoval po njej, vsaj tisti, ki so ljubitelji neokrnjene narave in čudovitih hribov, ter se podal na oddih v zelene oaze Slovenije. Naj bo njen primer morda za razmislek in navdih - tudi za kakšno fotografijo, ki bo pogrela srce in vzbudila skomine v hladnih jesenskih in zimskih dneh.