Je Rebeka Dremelj lažnivka?

Vir: Nova
28. 7. 2009

Tako vsaj meni večina bralcev spletne strani www.govori.se (spletni portal revij Nova, Lea in Story), ki so skoraj deset dni odgovarjali o eni sami zvezdni odločitvi.

Ko smo namreč v naši reviji objavili zgodbo o Rebeki Dremelj in njenem domnevnem prijateljevanju s pevcem Arminom Muzaferijo, so na omenjeni spletni strani takoj vprašali svoje bralce, ali Rebekini zgodbi o prijateljstvu verjamejo ali ne.

Kar dobrih 66 % vseh obiskovalcev, ki so dogovorili na vprašanje, meni, da Rebeka laže in da za prijateljstvom skriva svoje skoke čez plot. In tudi številka tistih, ki so se odzvali na anketo, ni zanemarljiva, saj je do zaključka naše redakcije glasovalo več kot 1.200 ljudi.

A tudi odstotek tistih, ki Rebeki verjamejo, ni zanemarljiv, saj več kot 400 oseb meni, da Rebeka govori resnico. Naj bo še tako lahko, Rebeka očitno vedno dviga prah. Kot se za dobrega konja spodobi.

Ljubimca ali glasbena kolega?

Prejšnji ponedeljek so se 20 km od Sarajeva tresla tla. Otvoritev Visočkih noči s koncertom Armina Muzaferije. Ker sta bojda Armin in Rebeka nerazdružljiva, lahko seveda ugibate, kdo je bil poseben gost koncerta! Seveda Rebeka. Ki pa ne bi bila Rebeka, če ne bi dvatisočglavo množico dvignila na noge. Kot poročajo bosanski mediji, je Rebeka edini tujec, ki mu je uspelo na noge spraviti tamkajšnje občinstvo.

Zoja Ahlin

Priporočamo