Je Sanjski moški, ki prihaja na POP TV, res tako sanjski?

Je Sanjski moški, ki prihaja na POP TV, res tako sanjski? (foto: POP TV) POP TV
5. 3. 2021

Ste verjeli, da bomo v Sloveniji na malih ekranih po 20 letih lahko ponovno videli Sanjskega moškega?

Pop tv nam zagotavlja, da so iz naše podalpske dežele izluščili najbolj naraven in dragocen zaklad, kar ga premoremo Slovenci. Razkrili so da gre za 31-letnega športnika Gregorja Čeglaja, ki že 15 let igra nogomet in je leta 2017 osvojil lento Cosmo mistra. 

Postaven, uspešen in romantičen sanjski Gregor ljubi aktiven način življenja, zato se bodo dame gotovo morale še bolj dokazati in pokazati svoje spretnosti, očarati pa ga bodo morale tudi na prvi pogled. 

Njegov brat dvojček, ki živi čez lužo ima o njem povedati same lepe stvari, saj je, po njegovem pričevanju, najboljši stric in res popoln moški v vseh pogledih. Brat Uroš, ki je uspešen podjetnik in z družino živi čez lužo pravi zgolj to, da Gregor velja za preveč tekmovalnega. Mu bo potemtakem všeč ženska, ki si deli to lastnost z njim ali bi to lahko bila njena slabost? O slabostih nasprotnega spola sicer pravi, da mu ne odgovarjajo ženske, ki so glasne in iščejo pozornost, čeprav je s svojo novo vlogo prav slednje dobil največ. Zase pravi, da je prilagodljiv, da rad dela kompromise in da ima žensko veliko za naučiti. Očitno zelo samozavesten in postaven Gregor pravi, da si najbolj želi postati oče in ustvariti svojo družino. 

Vsekakor upamo, da bo sanjski Škofljičan uspel najti ljubezen svojega življenja in da bo zveza uspela in trajala dlje kot tista med prvim sanjskim moškim Damirjem Alidžanovičem in njegovo takratno izbranko Natašo Kirn.