Je Sebastjana Cimirotiča osvojila manekenka?

Vir: Lady
21. 2. 2018

Z oči javnosti se je pred leti umaknil nogometaš Sebastjan Cimirotič, ki je iz tedna v teden nekaj let zapored polnil medije. Sprva s svojimi športnimi uspehi, pozneje z ljubezenskimi avanturami, ki so se prej ali slej klavrno končale. Pred kratkim pa nas je presenetila fotografija na njegovem družabnem omrežju, na kateri se v objemu manekenke Ana Colja prav prijetno nasmiha. Se med njima res kaj plete?

Nekdanjega nogometnega virtuoza, ki svojo poslovno pot že nekaj časa uspešno nadaljuje pri ljubljanski Olimpiji, smo seveda poklicali, saj nas je zanimalo, ali ga je na pragu praznika zaljubljencev spet omrežila lepa manekenka. Cime se je ob vprašanju sprva nasmejal in nam zagotovil, da ostaja samski, sta si pa z Ano ogledala eno izmed tekem evropskega prvenstva v dvoranskem nogometu v Stožicah.

Ana je sicer zadnja leta živela in se preživljala kot manekenka čez lužo, menda pa se je pred kratkim za nedoločen čas vrnila v domovino. Kljub vsemu smo se sprehodili skozi Sebastjanovo ljubezensko zgodovino, ki je zagotovo vredna ogleda. Sebastjana so od nekdaj privlačile temnolaske, kar se je opazilo po izboru deklet, s katerimi so ga mediji povezovali.

Edina, ki je izstopala, je bila Urška Čepin, nekdanja partnerica poslovneža Aleša Čepina, ki se je nato predal objemu pevke Mateje Malnar. In če se vrnemo k Sebastjanu in Urški. Številni so ugibali, kaj se plete med njima, a Sebastjan je vztrajno trdil, da sta prijatelja. Marsikdo je namigoval, da sta precej intimna prijatelja. Druga, ki je padla v nekoliko neprijetnejši položaj, je bila Jasna Kuljaj, za katero je Sebastjan celo sam izjavil, da sta končala med rjuhami.

"Z Jasno sva se seznanila pred približno desetimi leti med žuranjem v Asu, večer smo nadaljevali v diskoteki nad mestom, kjer naju je predstavil skupni prijatelj. Sicer je od prej nisem poznal oziroma nisem vedel, kaj počne, vendar je bila takrat tako simpatična, da mi je takoj padla v oči. Ker sva oba začutila energijo, je ena stvar vodila k drugi in tako sva pristala pri meni doma," je takrat za naše revije povedal Cimirotič. To je bilo tri leta po tistem, ko je končal svojo ljubezensko zgodbo z nekdanjo miss Universe Sabino Remar.

Ga je osvojila manekenka?

Več kot leto dni je z njo polnil medijski prostor. Kot glavni razlog za razhod je Sabina navedla njegovo posesivnost. "Vedno je želel imeti vse pod kontrolo. To mu je bilo samoumevno, vendar me je njegova posesivnost neznosno dušila in psihično ubijala," je takrat za revijo Story ekskluzivno priznala Sabina, ki se tudi po koncu zveze ni mogla izogniti pranju umazanega perila v javnosti. Vmes je pozornost nogometaša pritegnila Aneta Salihović (miss športa, tekmovalka TV-šova Survivor, Kmetije ...).

Sebastjan je v času druženja z Aneto rekel, da bo čas pokazal, ali bosta postala par. A za resno zvezo očitno ni bilo dovolj. Resne zveze pa si ni želela niti Suzana Jakšič, najslavnejša akterka slovenskih resničnostnih šovov. Da je spala z nogometnim asom, je takrat razkril kar slovenski slavček Damjan Murko. Suzana naj bi Sebastjana 'tolažila' v času njegove poškodbe. Takrat je priznala, da sta se nekajkrat srečala, ampak da nista bila v razmerju.

Govorilo se je tudi o tem, da naj bi Suzana razkrila, koliko seksualne energije je imel nogometaš kljub poškodbi. Nič resnega se ni izcimilo vse do naslednje lepotice, ki ga je očarala. To je bila Ana Klašnja, ki velja za eno najboljših balerin v Sloveniji. Prav z njo bi naj imel Cime kratko, a burno ljubezensko razmerje. Vrh druženja je bil prepir v nočnem klubu, ko ga je Ana zapustila. Sebastjanove ljubezenske avanture so zagotovo plenile največ medijske pozornosti med letoma 2009 in 2012, ko je priznal, da so na seznamu lepotic, ki bi ga zanimale, še poslanka Eva Irgl, Nina Osenar in Maja Martina Merljak. In če potegnemo skupni imenovalec – vse temnolaske in postavne lepotice, ki se na Sebastjanov šarm niso odzvale.