Je šel Damjan Murko z grdo besedo nad Danico Lovenjak predaleč?

Je šel Damjan Murko z grdo besedo nad Danico Lovenjak predaleč? (foto: Instagram profil Damjan Murko) Instagram profil Damjan Murko
15. 10. 2019

Danica Lovenjak zbuja pri moških domišljijo že leta in leta, poleg tega pa je za mnoge prava seks bomba. To je na lastni koži občutil tudi eden in edini Damjan Murko, ki se njenim čarom, kot smo videli, ni mogel upreti.

Še več, štajerski slavček si je Lovenjakovo še kako privoščil. Fotografija, ki jo je Murko objavil na družabnem omrežju namreč govori o tem, kako zelo je navdušen in hkrati še bolj presenečen nad oprsjem voditeljice. Zato je najboljši samopromotor vseh časov pred nedeljsko večerno oddajo Nov(a) faktor, kjer je bil eden izmed gostov zapisal, citiramo: "Danica Lovenjak ima rada kekse JAFA, ker ona rada F..."

V oddaji, kjer so govorili o tem, kaj vse zvezdniki naredijo za obstoj v medijih, je štajerski slavček modro in na veliko govoril o tem, kako je pri nas z zvezdništvom ter če sploh imamo zvezdnike, o kakšnih keksu in seksu pa ni spregovoril niti besedice.

Je pa zagotovo gledanost oddaje na TV3 zaradi provokativnega zapisa naletela na še večjo gledanost, saj je mnoge zanimalo, kako se bo vse skupaj razpletlo. Kot kaže se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, zato zamer ni bilo, Damjan Murko pa je vse skupaj komentiral kratko in jedrnato: "Kdor zna, pač zna!"

Priporočamo