Je skrivnostna ljubezen prav Jan?

Je skrivnostna ljubezen prav Jan? (foto: Primož Predalič, arhiv POP TV) Primož Predalič, arhiv POP TV
Vir: Story
16. 4. 2015

Pred kratkim so razkrili, da naj bi se Jan Plestenjak, ki je eden izmed najbolj zaželenih moških v Sloveniji, zaljubil v postavno svetlolasko. Zdaj ugibajo, da je skrivnostna lepotica, ki greje pevčevo srce, manekenka Tara Zupančič.

Lepo Taro trenutno lahko spremljamo po televiziji, natančneje v oddaji Sanjska poroka, kjer se je odlično znašla v vlogi pomočnice voditelja Boštjana Romiha. Svetlolasko smo poklicali in povedala nam je, da v tej vlogi izjemno uživa. "Oddaja mi je pisana na kožo in res uživam v tej novi vlogi. Vsakič znova se veselim snemanj in vsega drugega. Veliko se učim, in to je nekaj, kar me še dodatno gradi," je pojasnila Tara, ki je glede ljubezenskega življenja kar skrivnostna.

A vseeno nam je uspelo izvedeti, da se tudi na tem področju dogaja nekaj lepega. Na vprašanje, ali je zaljubljena, je kratko in jedrnato ter v smehu odgovorila z: "Dobro! Evo. Sem. Ljubezen je kul," kar nas je še bolj navdalo z upanjem, da je morda njen srčni izbranec prav Jan, a tega ni želela komentirati. Zanimalo nas je tudi, ali je ljubezen še sveža, in odgovor je bil pritrdilen. "Pomladansko sveža ... pomlad pač dela svoje," je povedala voditeljica in manekenka, ki je na slovenski sceni že kar nekaj časa. Zmagovalka lepotnega tekmovanja Miss Alpe Adria se je pred časom preizkusila tudi kot igralka v telenoveli Bahir in Zahir priljubljenega šova Je bella cest, kjer je upodobila fatalko Izabele. Sicer pa se Tara ukvarja tudi s snovanjem načrtov za kozmetično pohištvo pri Studiu 507.

"Delamo pohištvo za parfumerije in gre za bolj tehnično, in ne toliko kreativno delo," je razkrila Tara, ki sicer rada riše in dela poslikave. "Imam sicer svoj stil risanja, a ga še nisem razvila v tolikšni meri, da bi vedela, v katero smer me vodi," je še povedala. Umetnica v nastajanju bi se gotovo lahko odlično ujela z vsestransko talentiranim Janom Plestenjakom, ki nas navdušuje z glasbo in teksti. Tudi po lepoti se lahko postavi ob bok vseh lepotic, ki so jih mediji že povezali s pevcem, saj naj bi mu v preteklosti posteljo greli najnovejše Playboyevo dekle Nadiya Bychkova in nazadnje nekdanja miss Hawaiian Tropic Tina Gaber.

Tudi Tara je obline pokazala v priljubljeni moški reviji, kjer je na prvih straneh pozirala kot sanjsko dekle. Tara naj bi bila po pričanju kolegov iz modnega in televizijskega sveta izredno preprosto in prijazno dekle z nalezljivim nasmehom. Večinoma se drži zase in je v nekaterih pogledih celo zadržana in tudi izredno nezvezdniška. Tara je bila do nedavnega leto in pol v zvezi z manekenom in kolumnistom Urbanom Urbancem, za katerega so prijatelji govorili, da bi lahko postal njen mož. A iz te moke ni bilo kruha, ker se lepotici zdi, da je za ta korak še premlada. Šestindvajsetletnica, ki je sicer kar 16 let mlajša od Jana Plestenjaka, pa nam je razkrila, da bi se morda celo odločila za poroko, če bi šlo za pravega. "Nikoli ne veš, kaj te zadane. Nisem si postavila nobenega roka za poroko ...

Ko pride pravi," je povedala in njen odgovor je kar klical po vprašanju, ali njen skrivnostni spremljevalec, ki ga noče izpostavljati, potem ni pravi, a je odgovorila: "Kdo ve. Saj veste, kako skrivnostna so pota ljubezni." Sicer pa ima Tara že skovan načrt, kako bi se želela poročiti, kar smo jo vprašali bolj v povezavi z oddajo Sanjska poroka. "Nekoč se želim poročiti, to se mi zdi res nekaj posebnega, saj gre za dan, ko potrdiš svojo ljubezen, ob sebi pa imaš vse, ki jih imaš rad. Kakšna bi bila? Pristna, nekje v naravi, mogoče vrtna poroka ali pa ob morju z lampijončki in belim cvetjem." Tara nam je potrdila, da se v zadnjem času veliko potepa po obali, predvsem v okolici Strunjana, kjer sicer živi Jan. Če je to zgolj naključje ali ne, presodite sami. Lepotica nam je za konec razkrila še, da s svojim moškim trenutno ne načrtuje nobenega oddiha, in če bi jo lahko povezali s pop pevcem, bi rekli, da načrtovanje ni v slogu Jana Plestenjaka, ki je znan po tem, da rad preseneti.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story15/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 15/2015

Story 15/2015, od 09. 04. 2015