Je Tara Zupančič že sveže zaljubljena?!

TARA ZUPANČIČ (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
29. 4. 2019

Simpatična in v zadnjih letih ena od najbolj priljubljenih televizijskih voditeljic Tara Zupančič tudi letos blesti v voditeljski vlogi plesnega šova Zvezde plešejo. 

Kot smo izvedeli, pa naj bi bila po nedavnem razhodu s Tomijem Megličem že sveže zaljubljena! V družbi voditelja Petra Polesa je Tara v zadnjih oddajah nadvse žareča in nemudoma so se pojavile govorice, da se v njenem življenju dogaja nekaj novega. Polna energije žari od sreče. V zadnjem tednu pa smo na uredništvo prejeli kar nekaj novic in govoric, ki nakazujejo, da se v Tarinem zasebnem življenju res dogaja nekaj novega.

Bila naj bi nadvse srečna in zaljubljena, a je zveza še skrivnostna in je ne želi javno razkriti. Naši viri pravijo, da naj bi se njeno srce ponovno ogrelo za enega od slovenskih glasbenikov. Po vroči ljubezni s pevcema Janom Plestenjakom in Tomijem Megličem iz skupine Siddharta naj bi se zbližala z zelo priljubljenim slovenskim glasbenikom, katerega ime še ostaja skrito. Taro smo seveda zaprosili, da nam iz prve roke razkrije, ali so govorice, ki se v zadnjem obdobju pojavljajo v televizijsko-glasbenih krogih, resnične.

Žal se je na naše vprašanje tokrat odzvala zelo skromno in le z besedami: “Ne komentiram!” Ni kaj, ali je postavna Tara res sveže zaljubljena, bo pokazal čas, a televizijski lepotici vsekakor nadvse privoščimo, da njeno srce ponovno greje nekdo, ki pa se očitno še ne želi javno izpostaviti.

Njena šibka točka so glasbeniki

Tara je nedavno celo sama priznala, da so njena šibka točka glasbeniki, v katere se vedno znova zaljubi. Le kdo je tokrat ogrel srce lepe voditeljice? Glede na njeno dosedanjo zgovornost in odprtost se zdi, da nad razkritjem zveze ni najbolj navdušen on in Tara le upošteva njegovo željo.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Alpe, Igor Zaplatil, osebni arhiv