Jean Frbežar: Dan, poln sonca in ljubezni!

Mož in žena, pravkar 
poročena. Trenutek sreče 
sta ujela tudi s selfiejem.  (foto: F-Capture photography) F-Capture photography
Vir: Story
24. 7. 2015

Poletni dan, odet v ljubezen in veselje. Dan, ki ga radijec in dolgoletni jutranji glas Radia Antena Jean Frbežar in njegova izbranka Katarina nikoli ne bosta pozabila.

Če so tistega dne stopinje na termometrih merile njuno ljubezen, sta zakonca Frbežar lahko brez skrbi. Na veseli dan, ko sta usodni da izrekla Katarina in Jean, je bilo namreč peklensko vroče. V Vopovljah na Gorenjskem, kjer sta si obljubila večno zvestobo, so namreč namerili več kot 35 stopinj. Svatje so se poskrili v senco, mladoporočenca pa se vročini nista vdala. Svoj dan ljubezni sta delila s 70 svati, povabljeni pa so bili le najožji sorodniki, prijatelji in nekaj njunih sodelavcev. Vsi so nestrpno pričakovali uradni del, saj naj bi Katarino in Jeana v zakon pospremil župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković.

Matičarka je že napovedala njegov prihod, ko je pred svate stopil Jeanov radijski kolega Tadej Bricelj. Antenin radijec, ki je vajen imitacij, je z Zoranovim glasom začel voditi obred. Po dobri minuti je Briclja prekinil kolega Denis Avdić. Nastopil je resno in v stilu, kako si Tadej kaj takega sploh upa. Sledil je nekajsekundni molk, zatem je še Denis z Zoranovim glasom nadaljeval obred. Doza smeha se je še povečala in takrat se je družbi približal gospod župan. Na svoj zabavni in duhoviti način je gospodično v belem ter elegantnega gospodiča razglasil za moža in ženo.

V zraku je bilo čutiti ljubezen, razigranost, veselje in igrivost. V slogu teh občutkov pa se je nadaljeval tudi večer. Zabavo je začinila dobra glasba, za katero sta skrbela Samuel Lucas z bendom in DJ Grega (Bumbum). Razposajena družba je pela, plesala, se zabavala vse do zgodnjih jutranjih ur, domov pa odšla za nov, nepozaben dan, ki bo vsem za vedno ostal v prelepem spominu. Jean, Katarina, vama pa le: imejta se rada iz dneva v dan, kajti na koncu vedno največ štejeta ... ljubezen in sreča.

Napisal Domen Mavrič
Fotografije F-Capture photography

Značke: Jean Frbežar
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story29/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 29/2015

Story 29/2015, od 16. 07. 2015